Watchcom styrker salgsavdelingen

Vi er glade for å kunne presentere Jan Iversen som ny Key Account Manager i Watchcom Security Group. Jan kommer fra stillingen som senior informasjonssikkerhetskonsulent i EVRY.

Jan har mer enn 25 års erfaring innen forretningsutvikling, salg og markedsføring fra IT-bransjen. I stillingen som Key Account Manager vil han ha ansvar for oppfølging av strategiske kunder, og for å bygge opp Watchcom sitt partnerapparat. 

I mer enn 10 år drev Jan sitt eget konsulentfirma i München, med fokus på ledelsesrådgivning til internasjonale IT-selskaper. Før dette hadde han ulike roller i Hewlett Packard (HP), blant annet som senior salgs- og markedssjef for EMEA.  

-  Vi er veldig glad for å ha Jan med på laget. Han er en svært kompetent selger, med solid bransjeerfaring og god forståelse for hvordan man jobber med informasjonssikkerhet etter beste praksis. Han vil få en nøkkelrolle i utviklingen av Watchcom sin B2B-satsing, og i arbeidet med å styrke relasjonen til eksisterende kunder, sier Christopher Kiønig, Head of Sales og strategisk sikkerhetsrådgiver i Watchcom. 

Vi ønsker Jan velkommen til Watchcom!