f.v.: Tommy Bergman og Tormod Fjellgård

Watchcom styrker teamet

Behovet for sikkerhet er stadig økende, og vi møter pågangen fra markedet ved å styrke vår satsning. Det er derfor gledelig å ønske to nye medlemmer av salgs- og markedsteamet velkommen.

Tommy Bergman begynner som Key Account Manager, og har blant annet jobbet som Business Developer i Infinigate, og for OCD (Securelink). Med  over 10 års erfaring innen IT-sikkerhet blir Tommy et viktig medlem av salgsteamet. I tillegg til å videreutvikle Watchcoms kunderelasjoner vil han aktivt bidra til utviklingen av Watchcoms produktportefølje. Med sin erfaring med SIEM, EDR, Brannmur og NGAV-løsninger, i tillegg til MSSP-tjenester og rådgiving har Tommy bred erfaring innen en rekke IT-sikkerhetsløsninger. Dette vil bidra til at vi i enda større grad vil kunne tilby de beste løsningene i markedet til våre kunder.

Ny Head of Marketing i Watchcom er Tormod Fjellgård. Tormod har jobbet som markeds- og kommunikasjonsansvarlig innenfor profesjonelle tjenester i flere år, og har lang erfaring blant annet innen digital markedsføring og events. Med sin kompetanse og erfaring styrker Tormod Watchcoms satsning i markedet, og han blir et viktig medlem av teamet som står bak Paranoia-konferansen.

Vi gleder oss over å ha Tommy og Tormod ombord, og ser frem til å engasjere oss enda mer i sikringen av våre kunders data og informasjonssystemer fremover.