Velkommen til våre nyansatte!

Vi er stolte og glade over å kunne ønske tre dyktige kollegaer velkommen. Trond Hønsi, Abdelaziz Aghattas og Daniel Andresen har alle startet i Watchcom i løpet av høsten -og de bidrar allerede til at vi kan møte den stigende etterspørselen vi opplever på sikkerhetstjenester.


Trond Hønsi begynte i august som Information Security Consultant. Han sitter for tiden på Security Operations samtidig som han er under opplæring hos Tigerteamet.  Han kommer rett fra studiet Kommunikasjonsteknologi ved NTNU Gløshaugen, hvor han tok en master innen retningen informasjonssikkerhet.


Abdelaziz Aghattas begynte som Information Security Consultant i september og sitter på Security Operations. Abdelaziz er nyutdannet Dataingeniør fra NTNU Gjøvik.  I tillegg til de vanlige emnene i studieløpet valgte han å spesialisere seg i Ethical Hacking og Digital Forensics og det var på bakgrunn av disse fagene at han fikk lyst til å jobbe innen sikkerhet.


Daniel Andresen startet på salgsavdelingen i september. Han er fra Oslo og har jobbet med salg i snart 7 år, tidligere innen media og i finansbransjen. I Watchcom vil han spesialisere seg innenfor Vulnerability Management.


Vi ser etter enda flere flinke kollegaer. Send Cv til mail@watchcom.no om du har lyst til å jobbe sammen med oss.